Rättvikskapen – En riktig kvalitetskap som passar många

Vedkapen Rättvikskapen marknadsförs ofta som Sveriges säkraste vedkap, då det är en otroligt säker och lättanvänd vedkap av svenskt ursprung. Detta gör också att denna vedkap passar väldigt många som vill köpa en vedkap. Du behöver nämligen inga förkunskaper för att kunna använda denna vedkap, och oavsett hur mycket du kan om vedkapar, bör du kunna använda kapen utan några större problem, utan att ta onödigt stora risker på något vis.

Även annars är Rättvikskapen en mycket bra vedkap, av flera olika anledningar:

För det första kommer Rättvikskapen med ett färdigt bord, som kapen sitter fast i, vilket gör det mer bekvämt att arbeta vid kapen, och gör att den känns mer stabil. Dessutom är det svårare att jobba i ”fel” ställning när man använder kapen, vilket gör att risken för ryggont, förslitningsskador och liknande minskar radikalt. Man behöver inte heller lyfta något tungt på egen hand, vilket är vanligt när man använder andra vedklyvare, och det är lättare att hålla balansen när man använder just Rättvikskapen.

>> Klicka här för läsa mer om Rättviskapen.

Dessutom kan Rättvikskapen ställas in för att passa både höger- och vänsterhänta, och desssutom är kapen helt ”startklar” när den levereras. Man behöver därför inte hålla på och mecka med kapen på egen hand, utan det är bara att sätta i kontakten och börja använda kapen med en gång, vilket är väldigt smidigt för alla som avskyr installationsarbete i samband med att man köper denna typ av maskiner.

Ved

I förhållande till många andra högkvalitativa vedkapar som finns på marknaden idag, är dessutom Rättvikskapen väldigt prisvärd, vilket förstås uppskattas av många.

Rättvikskapen tillverkas av Per Wikstrand AB i Mora, men säljs av flera olika återförsäljare, runt om i landet. Man måste därför inte ta sig ända till Mora för att få tag på en Rättvikskap, som tur är.